ŽELI, A NE MOŽE DA JE OSTAVI: Car priznao Dalili - Nema sange da RASKINE i pored svih sumnji i NEPOVERENJA!

Izvor: SrbijaDanas.com, 08.Jun.2022, 23:20

ŽELI, A NE MOŽE DA JE OSTAVI: Car priznao Dalili - Nema sange da RASKINE i pored svih sumnji i NEPOVERENJA!

U začaranom krugu su

Dalila Dragojević i Filip Car počeli su da se raspravljaju oko odnosa sa porodicama. Car je počeo da uverava Dalilu da je neće ostaviti, iako misli da njih dvoje nemaju budućnost.

- Ja ne mogu da upravljam svojom porodicom, ne mogu da im narednim da se ne oglašavaju - govorila je Dalila.

- Moja porodica je takva, njihova želja je to. Nisam znao šta me čeka prošle godine. Sestra mi je rekla šta god bude da oni nisu deo javnog >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << života. Neka majke su na osnovu druženja zvale hodže, a moji trpe u četiri zida - dodao je Car.

- Mene ne zanima, ja pričam za svoje. Moj otac je hteo mene da izvuče - nastavila je Dalila.

- Ti meni stvaraš najveću tenziju, a u nekim momentima najveće olakšanje. Nisi neko za koga mene boli k*rac. Nisi neko kome ću reći da je kraj. Je l' ti pričam nešto kako jeste i iskreno? Neću ni napolju da te ostavim lako zbog sumnji, nepoverenja. Nisam neko ko će da ti okrene leđa, za mene nisi obična devojka. Ja sam te 26. dan našeg odnosa ostavio lako, lako sam se nosio kad sam video da si se vratila partneru. Sad mi nije lako. Meni je bilo lakše kad je bio početak i sredina, nego sad - objašnjavao je Filip.

- Ja sam tebe ostavila, ali sam ti se i vratila. Ja tebe ne želim da ostavim - vikala je Dragojevićka.

- Žena kojoj ne verujem, nemam persektivu i ne mogu da je ostavim. Nije mi jasno kako ja koji lako odem drugoj ženi sam se doveo da ženu sa kojom nemam budućnost ne mogu da ostavim i i dalje volim. Prvi put se nalazim u ovakvoj situaciji. Sve mi nalaže da treba da bežim od tebe glavom bez obzira, kao i ti od mene. Ne mogu da te ostavim. Najsrećniji bih bio da te ostavim i rešim se. Bojim se da te ni napolju neću ostaviti, nego otići sa tobom pod ruku negde. Možda se raziđemo da sa porodicama nešto rešimo. Eto, mislim da ću sa tobom biti i napolju - nastavio je Car.

Detaljnije možete pogledati u videu ispod.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.