Izvor: Scandal.rs, 25.Okt.2018, 21:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ZBUNILA SE KADA JE ČULA NJENO IME! Luna dobila pitanje koje se odnosilo na Kiju, EVO KAKO JE REAGOVALA! (VIDEO)

Voditelj i novinar Darko Tanasijević je bio današnji počasni gost Bele kuće. On je zadrugarima postavljao pitanja u kvizu znanja, a na red je došla Luna Đogani, koja se zbunila kada se u pitanju pronašlo jedno ime. Nakon što je izvukla pet papirića, voditelj joj je postavljao pitanja. Darko je čitao marke automobila, a prva The post ZBUNILA SE KADA JE ČULA NJENO IME! Luna dobila pitanje koje se odnosilo na Kiju, EVO KAKO JE REAGOVALA! (VIDEO) appeared first on Scandal portal.

Nastavak na Scandal.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

OBRUKAO SE! Olja iskoristila Tomino NEZNANJE, pa ga ISRPOVOCIRALA: On na silu ovde pokušava emotivnu vezu! (VIDEO)

Izvor: Scandal.rs, 25.Okt.2018

Darko Tanasijević, voditelj i novinar portala Pink.rs, posetio je stanare Bele kuće kako bi se obavio kviz znanja i odabrao “najpametniji zadrugar”. Tomislav Panić je bio jedan od današnjih učesnika ovog kviza, u kome se nije baš najbolje snašao. “Politeizam je: verovanje u više bogova,...

Nastavak na Scandal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.