ZBOGOM, MIKI! Nakon POLJUPCA Nadežda i on završili zajedno U KREVETU! (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 14.Okt.2018, 09:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ZBOGOM, MIKI! Nakon POLJUPCA Nadežda i on završili zajedno U KREVETU! (VIDEO)

Opa, bato!

Između Nadežde Biljić i Bore Santane su se tokom prethodne rodile posebne simpatije. Iako kamera nije uspela da zabeleži njihov poljubac, Pinkova zvezda se pohvalila da su se njih dvoje poljubili na blic, a potom i završili zajedno u krevetu.

"Nisam mogla da mu pomognem, PAO JE..." Luna ispričala UŽASNU priču! Muk prekinula ONA sa osudom!

Kada su se ugasila svetla, Nadežda se lagano uvukla u Borinu postelju, gde su razmenili po nekoliko >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << rečenica koje se nisu mogle čuti jer nisu nosili bubice, a ono što je bilo evidentno jeste da ni jedno ni drugo ne skidaju osmeh sa lica.

Drugog poljupca nije bilo, a da li je Bora napravio šalu sa Nadeždom ili između njih dvoje postoje emocije, s obzirom na to da se duži vremenski period poznaju, ostaje da saznamo.

PLAKAĆETE OD SMEHA! Karleuša htela da ispadne S*KSI, pokušala da zajaše dasku a onda... HAH, BLAM VEKA!

Pogledajte rezultate

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći OVDE.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.