ZBOG ŽENE SAM BIO U ZATVORU! Učesnik Parova otvorio dušu - Idem od jedne do druge, ISPADAM BUDALA

Izvor: SrbijaDanas.com, 04.Okt.2019, 19:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ZBOG ŽENE SAM BIO U ZATVORU! Učesnik "Parova" otvorio dušu - Idem od jedne do druge, ISPADAM BUDALA

Iskreno o svemu

Jelena Grujić i Pavao Vladilo, započeli su ljubavnu priču u vili "Parova". Međutim, Pavao je nesiguran u svoje postupke, pa je o tome razgovarao sa Nevenom Kalaver.

- Ovde može svašta da se desi. Ko zna ko će još ući. Razmisli šta ćeš uraditi - rekla je Nevena.

- Ne želim neke stvari raditi ovde. Neću da povredim Jelenu. Mislim da nisam dovoljno dobar za nju. Šta ako se zaljubimo? Ne želim da patim, a toliko sam u životu patio >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << zbog žena. Zbog jedne sam čak i u zatvor otišao! Shvatio sam da stvari izgledaju drugačije napolju. Izgleda kao da idem od jedne do druge. Kao nisam više sa Slađom, a sad idem kod nje. Ispadam budala, a nisam takav - ispričao joj je Pavao.

- Radi ono što ti prija. Ženu nemaš, oženjen nisi. Misli malo na sebe. Ni ti ne možeš da znaš šta neko može da ti uradi - posavetovala ga je Nevena.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Parovi", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.