ZBOG TRUDNOĆE IZGUBILA POSLOVE! Luna morala da se POVUČE, pa otkrila o POVRATKU U ZADRUGU - rešila je...

Izvor: SrbijaDanas.com, 07.Maj.2021, 16:39

ZBOG TRUDNOĆE IZGUBILA POSLOVE! Luna morala da se POVUČE, pa otkrila o POVRATKU U ZADRUGU - rešila je...

Čvrsto stoji pri svojoj odluci!

Luna Đogani kaže da je odbila brojne poslove jer je u drugom stanju. Bivšoj učesnici "Zadruge" su nudili da reklamira razne brendove na Instagramu, ali je ona te ponude odbijala zato što je trudna.

Kako sama priznaje, i dalje ne zna čime će se baviti nakon što se porodi.

- Ne znam da li ću se vratiti muzici, modi ili reklamama. Imala sam dosta ponuda da budem zaštitno lice nekih brendova, ali sam to zbog trudnoće >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << morala da odbijem. Ipak, sve to me čeka kad se porodim i moram da priznam da mi fali da radim, da budem sređena i našminkana, jer ja nisam osoba koja može dugo da sedi besposlena. U rijaliti sigurno više neću ući - kaže Luna i dodaje:

Pogledajte rezultate

A post shared by Luna Djo (@luna_djogani)

- Previše sam sebe dala javnosti u proteklih nekoliko godina. Duša mi je bila razapeta. Zato sam u ovih skoro devet meseci odlučila da budem srećna jer sam to zaslužila. Dala sam sebi pravo da pokušam da vratim mir i uspela sam. To nikada ne može biti onakav mir kakav sam imala pre rijalitija, ali povratila sam ga koliko mogu - ispričala je Đoganijeva.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.