ZBOG OVOGA STRAHUJE Uhvatiće te kada budeš izašao... Fran Pujas otkrio sve detalje o ZATVORSKIM DANIMA

Izvor: SrbijaDanas.com, 06.Dec.2020, 01:38

ZBOG OVOGA STRAHUJE "Uhvatiće te kada budeš izašao..." Fran Pujas otkrio sve detalje o ZATVORSKIM DANIMA

Nikada neće moći da ih zaboravi!

Fran Pujas tokom večeri ležao je sa Sanjom Stanković i Nenadom Aleksićem Ša, te se sa njim prisetio zatvorskih dana koje je tamo proveo.

- Uhvatiće te paranoja kada budeš izašao - rekla je Sanja.

- Pa da, uhvati me i paranoja kad izlazim iz zatvora, a ne ovde. Ideš u sud, produžuju ti mesec po mesec. Onda ti samo otvore vrata i slobodan si. Sa ekipom se pozdravljaš, pregledi, pozdravljaš se sa ekipom, j*bem >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << ti sunce. Kad izađeš van, dobiješ telefon, ali nemaš baterije, ne znaš gde si. Kad izađeš van, ideš tamo na trafiku na žicu za poziv. Ovaj na trafici, muka mu, svako ko izađe ode kod nje, ali pozoveš - rekao je Fran.

Pogledajte rezultate

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.