ZBOG LJUBAVI PREMA DALILI ULAZI U ZADRUGU 6 - evo ko je veliko POJAČANJE u novoj sezoni rijalitija

Izvor: SrbijaDanas.com, 14.Avg.2022, 20:11

ZBOG LJUBAVI PREMA DALILI ULAZI U "ZADRUGU 6" - evo ko je veliko POJAČANJE u novoj sezoni rijalitija

Zna na koga da se ugleda.

U septembru će početi rijaliti šou program "Zadruga 6", a budući učesnici već su potpisali ugovore.

Pored nekih starih zadrugara ući će i nova lica, a jedna od mnogih devojaka koja će useliti na velelepno imanje u Šimanovcima biće Sanja Tošić.

Tošićeva tvrdi da je dugo imala želju da uđe u rijaliti, a sama za sebe priznaje da je provokator, manipulator i da je pomalo agresivna.

Ona je otkrila da obožava Dalile >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Dragojević koja je bila njen favorit i velika inspiracija u životu, a od muških zadrugara joj je najdraži Lepi Mića.

Ako i nema prošlost koja bi bila zanimljiva javnosti, njen bivši suprug ima. Naime, Sanja je bila sa jednim kriminalcem koji je dobro poznat medijima, s obzirom da su svi ispratili njegovo hapšenje. Ona je otkrila da je hapšen iz nekoliko razloga, ali za sad nije želela da kaže kojih. Samo je rekla da se njegovo ime vezuje za rušenje motela i da je nakon toga uhapšen.

Njegov odlazak u zatvor je dosta uticao na njen život s obzirom da su se tada i rastali. kako će se Sanja pokazati ostaje nam seprembar da sve vidimo!

BONUS VIDEO:

U video-prilogu pogledajte detaljnije.

BONUS VIDEO

MARIJA KULIĆ NAPRAVILA HAOS NA PINKU: Psovala i VREĐALA! Jovana Jeremić se sukobila s njom

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.