ZBOG ČOLAKOVOG LJUBAVNOG ŽIVOTA, ZERINA POBESNELA: Osvetiće se svima, a protiv ovog zadrugara SPREMILA TUŽBU

Izvor: SrbijaDanas.com, 30.Okt.2019, 01:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ZBOG ČOLAKOVOG LJUBAVNOG ŽIVOTA, ZERINA POBESNELA: Osvetiće se svima, a protiv ovog zadrugara SPREMILA TUŽBU

Htela je da stavi tačku na to, ali nije joj uspelo.

Zerina Hećo bila je učesnica "Zadruge 2", gde je bila u turbulentnoj vezi sa Banetom Čolakom. Ona od tada ratuje sa Banetom i sudi se, a sada je još jednom umešana u Čolakovu ljubavnu priču.

Bane Čolak je u ovosezonskoj "Zadruzi" stvorio ljubavni trougao, kada je u Belu kuću ušla njegova devojka Ermina Pašović, a on je već flertovao sa pevačicom Ivanom Krunić.

Tada je nastala opšta pometnja >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << i svi ukućani komentarišu njegov prošli i sadašnji ljubavni život.

Banetova devojka Ermina je navodno izgubila Banetovo dete, pa je Lepi Mića prokomentarisao: "I Zerina je abortirala, ova pobacila..."

To je Zerinu jako razljutilo, da je rešila da pokrene tužbu.

- U toku emisije "Pitanja novinara" je opet spominjano moje ime u negativnom kontekstu i iznesene su laži za koje sam već tužila pojedine učesnike, tako da će se na sudu ovaj put pridružiti Lepi Mića. S nestrpljenjem očekujem kraj sudskog procesa, čija će presuda, na moju ličnu inicijativu, biti javna i, Bogu hvala, opovrgnuće sve negativne, da ne kažem odvratne natpise i izjava mnogih koji su u poslednjih tri godine svojim izjavama pravili medijski linč na mene - poručila je Zerina.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

BONUS VIDEO: NIJE ZNALA DA JE SNIMAJU: Vidite šta je razgolićena Luna radila u SEPAREU na žurci! (PAPARACO VIDEO)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.