ZAVRŠIO DVA FAKULTETA, a zarađuje od muzike! Adil priznao da li se kaje zbog svoje odluke!

Izvor: SrbijaDanas.com, 22.Okt.2017, 19:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ZAVRŠIO DVA FAKULTETA, a zarađuje od muzike! Adil priznao da li se kaje zbog svoje odluke!

"Bila bi greota..."

U poznatoj TV emisiji gost je bio pevač Adil Maksutović.Autor.

Poštovaoci njegove muzike priželjkivali su veliki solistički koncert, pa je Adil danas objasnio zbog čega do toga nije došlo mnogo ranije.

- Čekao sam do sada jer nisam želeo da to bude koncert sa svima deset poznatih pesama, i ostalim, ko što kažemo kad pričamo o kasetama, sa strane B6, da ljudi ne reaguju - iskren je bio Adil.

Poznato je da se Maksutović >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << ubraja u najobrazovanije pripadnike domaće estrade, budući da je završio čak dva fakulteta, a sada je otkrio da li se ikada pokajao što se ne bavi pravom i kriminalistikom, već muzikom.

- Ne, naravno. Ali, jako bih bio razočaran da nisam završio jedan fakultet. Dva su već bili moja volja, želja... Nije mi žao što se bavim muzikom, najviše je volim i za nju živim, a bio bih razočaran da, posle osnovne i srednje škole u kojima sam bio sjajan đak, ne završim fakultet... Bila bi greota - rekao je Adil.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.