ZAVRŠI SA NJIM, ILI KRAJ! Postavio joj ultimatum - ne sme da ima NIKAKAV kontakt sa bivšim! Suze liju!

Izvor: SrbijaDanas.com, 18.Apr.2021, 08:49

ZAVRŠI SA NJIM, ILI KRAJ! Postavio joj ultimatum - ne sme da ima NIKAKAV kontakt sa bivšim! Suze liju!

Provokacije na svakom koraku.

Posle brutalnog sukoba sa Filipom Carem sinoć u "Zadruzi", Mina Vrbaški se rasplakala, a Rialda Karahasanović i Aleksandra Nikolić pokušale su da je uteše i smire, jer je zadrugarka van sebe bila.

- On više nije merodavan, čovek je sprdnja živa, presmešno. Meni je cirkus onaj klip kad d*ka ku*ac. Ja te razumem, ipak porodica i sve što se izdešavalo - tešila ju je Rialda.

- A stvarno nisam ništa. Ona je kod kuće sama, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << mene to boli, zato skačem. Mora da shvati, glavu bih mu otvorila, klošar - plakala je Mina. Znam, znam, i ja bih ga nalupala - govorila joj je Aleksandra.

Odmah je došao i Fran Pujas, koji joj je zamerio odnos sa bivšim:

- Molim te, ćuti, lepo ti kažem, meni se ne da provesti ovako ostatak rijalitija. Šta ti ideš, da se svađaš sa njim? Prećutiš i to je to - govorio je Fran.

- Ne mogu da ćutim kada mi neko dira mamu i Borisa, oni su mi sve - govorila je Mina kroz plač.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.