ZAVRŠENA SEZONA EMISIJE PITAM ZA DRUGA! Devojka Stefana Karića došla na žurku sa NJIM, a Maja Marinković...

Izvor: SrbijaDanas.com, 03.Jul.2022, 16:42

ZAVRŠENA SEZONA EMISIJE "PITAM ZA DRUGA"! Devojka Stefana Karića došla na žurku sa NJIM, a Maja Marinković...

Među zvanicama najviše pažnje privukao je dolazak Maje Marinković i devojke Stefana Karića Jovane Ljubisavljević.

Ekipa emisije "Pitam za druga" koja se emituje svakog dana na Red Tv, početkom nedelje upriličila je proslavu za saradnike, goste i prijatelje na kojoj su snimili i poslednju emisiju sezone koju ćemo premijerno imati priliku da vidimo večeras.

Na jednom mestu našli su se novinari, bivši zadrugari ali i psiholozi, pevači i svi oni koji su u toku >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << prethodnih deset meseci bili gosti emisije.

Domaćini Stefan Milošević Panda, Ana Radulović, Stefan Kandić Kendi i Sanja Stanković nisu krili svoje oduševljenje završenom sezonom ali i samom proslavom.

Za dobru atmosferu bili su zaduženi Dijamanati bend i Dj Neba. Među zvanicama najviše pažnje privukao je dolazak Maje Marinković i njenog oca Takija Marinkovića, kao i Jovane Ljubisavljević koja je došla u pratnji porodice Karić, Osmana i Kristine.

Kako smo iz pouzdanih izvora saznali neki bivši zadrugari odustali su od dolazaka, da li zbog izjava koje su odmah preplavile portale ili vrućih stajlinga onih koji su već stigli.

Maja Marinković ponela je čak dve atraktivne kombinacije. Našu pažnju privukao je i dolazak Stefana Šebeza i njegove bivše devojke Dragane Mitrović koje su došli u samo nekoliko minuta razmaka a da li su sedeli zajedno ostaje da pogledamo večeras.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.