ZATEGNUTA ZADNJICA IZAZVALA HAOS! Mesi objavio snimak ženinog treninga - njega NIKO ne vidi! (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 29.Jul.2021, 14:09

ZATEGNUTA ZADNJICA IZAZVALA HAOS! Mesi objavio snimak ženinog treninga - njega NIKO ne vidi! (VIDEO)

Obara Internet.

Lionel Mesi još nije produžio ugovor s Barselonom, slobodan je igrač, ali očekuje se da se sve reši naredne nedelje kada bi Argentinac trebalo da se priključi pripremama katalonskog kluba.

Jedan od najboljih fudbalera sveta se ipak neočekivano našao u centru pažnje zbog svojih objava na društvenim mrežama. On je objavio nekoliko videa iz teretane i pokazao je kako trenira sa svojom suprugom Antonelom.

Međutim, nije očekivao da će >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << se Antonela naći u centru medijskih pisanja jer ju je snimao iz "nezgodnog ugla" dok je trenirala. Antonela je napravila pravi haos na društvenim mrežama pošto su mnogi komentarisali njenu zadnjicu i poručili Mesiju da je pravi srećnik.

Ubrzo nakon toga Mesi je obrisao video sa Instagrama, ali je već bilo prekasno jer je već počeo da kruži po društvenim mrežama.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.