ZAŠTO SI TUKLA MAJKU? Ukućani urnisali Miljanu - progovorili o tome ŠTA JE RADILA roditeljima! Jezivo!

Izvor: SrbijaDanas.com, 08.Maj.2021, 15:59

ZAŠTO SI TUKLA MAJKU? Ukućani urnisali Miljanu - progovorili o tome ŠTA JE RADILA roditeljima! Jezivo!

Žestoke osude!

Na današnjem sastanku u "Zadruzi" takmičari su dobili novi zadatak - da biraju i glasaju ko je među njima najspremniji da, zarad lične koristi, pregazi sve pred sobom. Prvi na redu je bio Marko Đedović.

- Evo Miljana Kulić je ona koja je spremna na sve zarad lične koristi. Spremna je da proda i sopstvene roditelje zarad ličnih interesa, spremna da se hvali svojim ličnim honorarom... - govorio je Đedović.

- Sa celom kućom se >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << ližeš, pristrasan si, a mene napadaš. A mene tvoji napadi ne dotiču - rekla je Miljana.

- Spremna je da proda sve zarad honorara, zarad tvrdog pe**sa, spremna da poubija sve što može. Druga osoba je... - nastavio je Đedović, pa ponovo bio prekinut.

- Meni je sve ovde smešno, dokle mogu ljudi da idu, lažu i misli da gaze po nekome, a ustvari se svi smeju. Zarad honorara si spreman da se sa celom kućom ližeš - nastavila je Miljana.

- Dajte pampers za gospođu! Pazi Brendone, opet se is*ala. Ona je spremna zarad honorara da ispriča kako je zlostavljana. Ti si razbolela svoje roditelje - dodao je Đedović.

- Zbog toga najviše žalim, što sam se sa njom svađala, ni zbog koga više u životu se ne kajem - rekla je Miljana.

- Zato si ih i razbolela. Šta si sve rekla majci, smradu smrdljivi. Što si tukla majku? Meni pokazivala modrice, a sad ih kao žališ, jedva čekaš da ih se oslobodiš - rekao je Marko.

- Druga osoba je Sanja Stanković, ona je ovde sa taktikom da igra igre. Svi su toga svesna, ušla je ovde i tvrdi da su bile vanserijske ljubavi, a onda sinoć te ljubavi šalje u izolaciju. Treća osoba je Neca. On da ne ispadne, izjavio bi ljubav i poniju. Zarad slikanja je spreman mnoge stvari da uradi - rekao je Đedović.

Loše mišljenje o Miljani iznela je i Sandra Rešić.

- Ona je hodajuće zlo, toliko mrziš sebe. Pokazala si ovde pakao, i mislim da si ljubomorna na sve ljude ovde, gaziš i pričaš takve ružne stvari. Mislim da si propala. Zapravo, stavljam je na prvo mesto - govorila je Sandra.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Pogledajte rezultate

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.