ZASIJAO SKUPOCENI DIJAMANT NA RUCI! Slavlje u porodici TRAJKOVIĆ - Đanijev sin zaprosio DEVOJKU, rekla je DA

Izvor: SrbijaDanas.com, 30.Jul.2021, 16:31

ZASIJAO SKUPOCENI DIJAMANT NA RUCI! Slavlje u porodici TRAJKOVIĆ - Đanijev sin zaprosio DEVOJKU, rekla je "DA"

Presrećni su

Sin pevača Radiše Trajkovića Đanija, Marko, zaprosio je svoju devojku Minju.

Naime, cela porodica organizovala je bajkovitu prosidbu. Na bazenu, uz mnoštvo prijatelja i kumova, Marko je slavio rođendan, a svi su čekali da im se pridruži lepa Minja.

Dok je koračala niz stepenice, Minja je čula svoju omiljenu pesmu, ali nije ni slutila kakvo je iznenađenje čeka. Njoj su zaklecale noge kad je ugledala Marka na kolenima uz ivicu bazena >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << sa natpisom u pozadini.

- Udaj se za mene - pisalo je na engleskom.

Minja je pala u zagrljaj dragom izgovorivši "da". Uz aplauz zadovoljne prodice folk zvezde i njihovih prijatelja zapucali su spektakularni vatrometi u slavu ljubavi.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.