ZAREKAO SE DA SE VIŠE NEĆE ŽENITI, ALI... Jovana je uspela da odvede POZNATOG VODITELJA pred matičara, a zajedno su prošli kroz AGONIJU I BOL

Izvor: SrbijaDanas.com, 25.Okt.2020, 08:57

ZAREKAO SE DA SE VIŠE NEĆE ŽENITI, ALI... Jovana je uspela da odvede POZNATOG VODITELJA pred matičara, a zajedno su prošli kroz AGONIJU I BOL

Prioritet im je da dobiju potomstvo.

Voditelj i glumac Dragan Marinković Maca uživa u srećnom braku sa izazovnom Jovanom Milić.

Njegova dve decenije mlađa izabranica Jovana, po zanimanju frizerka, uspela je da za samo nakon nekoliko meseci navede glumca i komičara da opet stane pred matičara, iako se nakon razvoda od poslednje žene zarekao da to više nikada neće učiniti.

A post shared by Dragan Marinković Maca (@dragan_maca) on Sep 10, 2020 at >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << 3:00am PDT

Jovana je često tema medija zbog zgodnog tela i izazovnog oblačenja, a mnogi komentarišu i da zavide Maci na ovakvoj lepotici. Ipak, iza ovih supružnika je jedna velika bol - supruga voditelja je bila trudna i nosila trojke koje su izgubili.

A post shared by Dragan Marinković Maca (@dragan_maca) on Aug 23, 2020 at 12:18pm PDT

- Prioritet nam je da se ostvari kao majka. Obožava moju decu i ona mora biti majka. Molimo se Bogu da sve bude kako treba, jer smo prošli kroz jednu agoniju kada je izgubila trojke - rekao je Maca svojevremeno za "Blic" i otkrio da se sa suprugom odlično slaže.

- Klinačke i neke pubertetske probleme smo prevazišli. Nisam lik koji će da govori u superlativu i posle da izađem sa tim da me je žena prebila.

On je priznao i u kakvom je odnosu sa bivšim partnerkama, sa kojima je dobio naslednike.

A post shared by Dragan Marinković Maca (@dragan_maca) on Aug 15, 2020 at 10:02pm PDT

- U civilizovanim smo odnosima, nema veze što nismo zajedno, što imamo plod naše ljubavi. Zadesilo se, ja sam roditelj. I da su nastali u pijanoj noći, to je moje dete - rekao je on u emisiji "Sceniranje".

Postavljanjem komentara potvrđujete da ste saglasni sa našim uslovima korišćenja i politikom privatnosti.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.