Izvor: Scandal.rs, 23.Nov.2018, 21:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ZARATILI Anabela osudila Slobu, on joj ŽESTOKO ODBRUSIO: “Ja ne zaboravljam!”

Anabela Atijas sinoć je na kratko ušla u “Zadrugu” i videla se sa ćerkom Lunom Đogani, a pre toga je u studiju komentarisala susret svoje naslednice i njenog bivšeg dečka Slobe Radanovića koji se dogodio u utorak uveče na žurki u rijalitiju. Anabela se pred kamerama rasplakala dok je gledala snimak Lune kako doživljava nervni The post ZARATILI Anabela osudila Slobu, on joj ŽESTOKO ODBRUSIO: “Ja ne zaboravljam!” appeared first on Scandal portal.

Nastavak na Scandal.rs...






Povezane vesti

Gagi Đogani žestoko osudio poteze Marijane Zonjić, pa progovorio o Anabelinom i Luninom susretu!

Izvor: Scandal.rs, 24.Nov.2018, 02:31

Protekle noći u najgledaniji rijaliti na ovim prostorima, “Zadrugu 2”, nakratko su ušle Anabela Atijas i Nina Đogani, majka i sestra aktuelne učesnice Lune Đogani. Ovaj susret bio je jedan od najemotivnijih trenutaka od početka druge sezone ovog rijalitija, pa su novinari tim povodom stupili...

Nastavak na Scandal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.