ZAR SVI NA MOJE DETE? Lepa Brena van sebe! Tri osobe se SRUČILE na njenog sina Stefana! (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 14.Mar.2019, 22:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"ZAR SVI NA MOJE DETE?" Lepa Brena van sebe! Tri osobe se SRUČILE na njenog sina Stefana! (FOTO)

Auh!

Lepa Brena ostala je zatečena kada je videla fotografiju na kojoj tri osobe u teretani vežbaju zajedno sa njenim sinom Stefanom Živojinovićem, tačnije stoje na njemu, dok izvode vrtolomije.

Naime, sin pevačice okačio je fotku na svom Instagramu, a ono što je Brena videla, vidno ju je potreslo. Čak do te mere da se javno zapitala zašto su uopšte to uradili.

- Zar svi na moje dete? - napisala je zabrinuta majka u komentaru ispod slike.

PAR SATI PRE ŠABANOVE POGIBIJE: Jela sam sa njim iz istog tanjira te noći, a onda sam ga upitala... (VIDEO)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Zabrinuta mama: VAPAJ Lepe Brene DA JOJ NE DIRAJU Stefana (foto)

Izvor: Story, 14.Mar.2019

Lepa Brena i njen sin Stefan Živojinović nasmejali su sve pratioce na Instagramu. Naime, reakcija poznate mame na fotografiju njenog sina postala je hit na internetu. Pevačica se “potresla” nakon što je videla fotografiju na kojoj tri osobe u teretani vežbaju zajedno sa njenim sinom, tačnije,...

Nastavak na Story...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.