ZAPOSTAVILA KARIJERU I UDAJE SE ZA BOGATAŠA Postala je zvezda sa 10 godina, nudili su joj kule i gradove, a sada je spremna da HOLUVUDU KAŽE ZBOGOM

Izvor: SrbijaDanas.com, 27.Feb.2021, 20:09

ZAPOSTAVILA KARIJERU I UDAJE SE ZA BOGATAŠA Postala je zvezda sa 10 godina, nudili su joj kule i gradove, a sada je spremna da HOLUVUDU KAŽE ZBOGOM

Iznenadila je sve ovim potezom...

Čini se da se zvezda serijala o Hariju Poteru, Ema Votson odriče holivudskog stila života kako bi se skrasila sa svojim verenikom.

Sudeći prema izjavi njenog agenta, 30-godišnja glumica odustala je od glume, barem na neko vreme, prenosi “Daily Mail Australia”. Njen agent doda je da glumica trenutno ne preuzima nove obveze.

Tabloid izveštava da dečja zvezda koju je proslavila uloga u Hariju Poteru želi da provodi >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << više vremena sa svojim verenikom, biznismenom Leom Robintonom sa kojim je u vezi više od godinu i po dana.

A post shared by Emma Watson (@emmawatson)

Izvor je rekao da par želi da osnuje veliku porodicu. Ema i Leo su navodno nekoliko nedelja u junaru tajno proveli na Ibici, vodeći važne razgovore o njihovoj budućnosti.

Ema se sad vratila u Los Anđeles sa Robintonom, koji navodno mnogo zarađuje na prodaji legalne marihuane u Kaliforniji.

A post shared by Emma Watson (@emmawatson)

Vatson se našla pod svetlima reflektora kad je imala samo deset godina, glumeći drugaricu Harija Potera, a u istoj ulozi pojavljivala se i u svim nastavcima.

Kasnije je glumila u filmovima kao što su “Bling Ring”, “The Perks of Being a Wallflower”, a poslednju ulogu imala 2019. u drami koja ja nominovana za Oskara “Little Women”. U međuvremenu, 2017. godine, glumila je u igranoj verziji Diznijevog klasika “Lepotica i zver”.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.