ZAPOSTAVILA DETE, ODREKLA SE MAJKE! Miljana TONE sve dublje, a Marija u OČAJU jer... Nije dobro!

Izvor: SrbijaDanas.com, 04.Feb.2019, 08:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ZAPOSTAVILA DETE, ODREKLA SE MAJKE! Miljana TONE sve dublje, a Marija u OČAJU jer... Nije dobro!

Raspad porodice!

Miljana Kulić je čvrsto rešila da sa Zolom uplovi u bračne vode iako se njena majka Marija Kulić ne slaže sa sa njenom odlukom.

Sinoć je Marija u razgovoru sa Ognjenom iznela sve detalje iz njihove veze koje joj smetaju. Naime, Miljana po Marijinim rečima uopšte ne provodi vreme u apartmanu gde joj se nalazi i dete.

 SKANDAL! NA ULICU SA DETETOM! David preduzeo mere da OTERA Aleksandru iz kuće u Veterniku! Potresno!
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com <<
- Njoj je muškarac preči od svega. Ona se brzo vezala za njega - rekla je Marija.

Ognjen se prisetio njihovih reči prilikom postavljanja pitanja i pitao Mariju da li je mogla biti malo blaža, pošto je izgovorila prilično teške reči, a u jednom momentu je pomenula i da će je se odreći.

- Htela sam nju da uplašim. Ne može da se samo njemu okrene i da malo razmisli šta radi. Oni će kao da žive u Derventi da idu na nastupe. A ko će da čuva dete? Ponašaju se kao deca u obdaništu - rekla je Marija.

Ona se prisetila kako je ona imala takvu istu vezu napolju.

- Ona je imala momka, živela sa njim devet meseci, plaćala stan, kupovala hranu. Onda se vratila od njega kući, nije htela više. Napraviće joj decu ovaj i ko će tu decu da čuva. Klara uskoro ide na dan ima obaveze i ostaviću  je samu da čuva dete, pa da vidi da li želi još kada ni ovo jedno ne čuva - rekla je Kulićka.

Ona je uživo izjavila da bi se radije odlučila za Zolu umesto za svoju porodicu. Marija je u razgovoru sa Ognjenom i po njegovom savetu rešila da od sada promeni strategiju prema Miljani i da bude za njenu vezu sa Zolom, ne bi li nešto promenila u odnosu sa Miljanom.

Iz Marijinog razgovora sa Amidžom, zaključili smo da Miljana ne provodi vreme sa detetom i da se posvetila isključivo Zoli.

Celu situaciju pogledajte ovde.

Luna rekla da je IMALA S*KS sa Gastozom, I ON PROGOVORIO: "Nekad su se MOMCI time HVALILI, a sad..."

Pogledajte rezultate

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.