ZAPLAKALA PRED KAMERAMA: Zvezdu Granda savladale EMOCIJE - progovorila o pokojnom OCU, pa OTKRILA...

Izvor: SrbijaDanas.com, 04.Dec.2019, 23:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ZAPLAKALA PRED KAMERAMA: "Zvezdu Granda" savladale EMOCIJE - progovorila o pokojnom OCU, pa OTKRILA...

Otvorila dušu!

Prošlo je 12 godina od smrti pevača Nina Rešića, ali detalji iz njegovog života i kontroverze vezane za njegovu porodicu i dalje povremeno postaju meta tabloida, te se tim povodom još jednom oglasila njegova ćerka Sandra Rešić.

Podsetimo, ona je tri godine uzastopno učestvovala u "Zvezdama Granda", da bi se 2018. godine domogla finala, nakon čega je počela da izbacuje svoje pesme i nastupa širom zemlje i dijaspore.

- On ne može >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << na miru da ode na onaj svet posle 12 godina od raznoraznih pričica, rekla-kazala, meštana, komšinica, anonimnih izvora... I onda svi misle da sam ja neka veštica koja je ne znam tu šta propustila, uradila, prodaje se preko imena svog oca i tako dalje, a nikad me niko u životu nije pitao nijedno pitanje vezano za njega, njegovu smrt i sahranu - počela je priču Sandra za Exkluziv.

Објава коју дели Sandra Rešić (@sandra_resic) дана 31. Окт 2019. у 8:37 PDT

- Onog trenutka kada se budem slikala na grobu sopstvenog oca, tog trenutka ću prestati da se bavim estradom i otići ću da radim u rudniku. Najviše me je pogodila priča da ćerke nisu podigle očev grob. Ne, mi jesmo podigle očev grob, ali su se drugi potpisali - nastavila je Rešićeva, a onda su je emocije savladale te je počela da plače pred kamerama.

- Iz jedne priče su stvari otišle u drugu, pa se kao u igri gluvih telefona od jedne rečenice napravilo sto rečenica, gde niko ništa nije rekao, niko ništa nije potvrdio, ali svi sve znaju o mom životu, i svi su najpametniji. Počinjem da budem malo besna. Do sada sam kulirala i govorila sebi da će to proći, ali ni posle 12 godina ne prolazi. Sada sam u fazonu da ljudi ne moraju da puste mene na miru, ali nek puste njega čoveka da ode na onaj svet kako treba - rekla je pevačica za Exkluziv.

BONUS VIDEO: DARA UHVAĆENA U LAŽI! Državne škole nazvala "SELJAČKIM" - pa pokušala da se izvuče: POSLUŠAJTE SNIMAK (AUDIO)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.