ŽAO MI JE TIH OSOBA! Marija prvi put javno o KRAHU BRAKA Jovane i Saleta - Priznala da je ona KRIVA ZA SVE?!

Izvor: SrbijaDanas.com, 01.Feb.2023, 05:37

"ŽAO MI JE TIH OSOBA!" Marija prvi put javno o KRAHU BRAKA Jovane i Saleta - Priznala da je ona KRIVA ZA SVE?!

Njen odgovor je iznenadio sve.

U svojoj emisiji "Amidži šuo", voditelj Ognjen Amidžić ugostio je ekipu aktuelnog muzičkog takmičenja "Zvezde Granda", voditelje Sanju Kužet i Voju Nedeljkovića, članicu žirija, evrovizijsku pobednicu Mariju Šerifović i bivšu takmičarku, Valentinu Kuzmanović.

Ognjen se na samom početku osvrnuo na temu koja je bila dugo aktuelna u medijima, a to je druženje Marije i Jovane Pajić >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << , zbog kog se čak i spekulisalo da je Šerifovićeva kriva za pevačicin razvod od Aleksandra Cvetkovića, poznatijeg kao, Sale Tropiko.

 - Nemam tu problematiku, što je bilo, biće. Ne utiče nikada ništa na druženje. Ako sam ja džak za udaranje, onda mi je žao tih osoba. Nije ona jedina, ima niz jedan fantastičan. Žao mi je, jer te osobe trpe štetu - rekla je Marija.

- Da li ti možeš onda da ideš slobodno i da se družiš? Je l' utiče to? - pitao je Ognjen.

- Ako treba da živim život koji će mi diktirati bilo ko, pa i mediji, onda moram da idem da zidam zgrade - dodala je Marija.
Pogledaj vesti o: Jovana Pajić,   Zvezde granda

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

"ŽAO MI JE TIH OSOBA, TRPE ŠTETU" Marija Šerifović o KRAHU BRAKA Jovane i Saleta: "Šta je bilo, biće"

Izvor: Blic, 01.Feb.2023

Pevačica Marija Šerifović govorila o druženju sa pevačicom Jovanom Pajić, te o spekulacijama da je Šerifovićeva kriva za pevačicin razvod od Aleksandra Cvetkovića, poznatijeg kao, Sale Tropiko.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.