Izvor: Scandal.rs, 05.Sep.2018, 01:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ŽAO MI JE ŠTO JE JA NISAM OTPEVALA: Ana Bekuta ne može da prežali što nije snimila OVAJ HIT svog kolege!

Pevačica narodne muzike Ana Bekuta gostovala je u jutarnjem programu Televizije Pink “Novo jutro” kod Dee Đurđević i Predraga Sarape, kod kojih je govorila o predstojećem solističkom koncertu, koji je zakazala za idući mesec. Takođe, Bekuta je pričala i o svojim novim pesmama, ali i o blistavoj karijeri koja traje godinama. U jednom trenutku voditelji The post ŽAO MI JE ŠTO JE JA NISAM OTPEVALA: Ana Bekuta ne može da prežali što nije snimila OVAJ HIT svog kolege! appeared first on Scandal portal.

Nastavak na Scandal.rs...






Povezane vesti

ŽAO MI JE ŠTO JE JA NISAM OTPEVALA: Ana Bekuta ne može da prežali što nije snimila OVAJ HIT svog kolege! (FOTO)

Izvor: Press, 05.Sep.2018

Pevačica otvorila dušu u "Novom jutru" Televizije Pink. . Pevačica narodne muzike Ana Bekuta gostovala je u jutarnjem programu Televizije Pink"Novo jutro" kod Dee Đurđević...

Nastavak na Press...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.