ŽAO MI JE, I MENI JE BILO TEŠKO: Nakon razvoda Ane Kokić OGLASIO SE ON - Ona treba meni PRVA da priđe

Izvor: SrbijaDanas.com, 24.Jan.2019, 07:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ŽAO MI JE, I MENI JE BILO TEŠKO: Nakon razvoda Ane Kokić OGLASIO SE ON - Ona treba meni PRVA da priđe

Iznenada rekao sve.

Pevačica Ana Kokić i njen, sada već bivši suprug Nikola Rađen, nedavno su obavestili javnost zajedničkim saopštenjem da se posle deset godina braka razvode. Anin otac Steva, sa kojim pevačica nije u kontaktu više od jedne decenije za ovu vest je saznao iz novina, ali ne krije da mu je žao.

"MOJE GOLE SLIKE KOD VRANJEŠA..." Dara SVE PRIZNALA - ovo baca NOVO SVETLO na događaj koji TRESE ESTRADU

JK STIGLA, PRVI PUT U JAVNOSTI >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Ogromna frka, sve je bilo BRZO! Uletelo i OBEZBEĐENJE (VIDEO)

- Meni je iskreno žao, jer sam i ja prošao kroz tu fazu i znam da joj nije prijatno, ipak su oni javne ličnosti pa im je teže - kaže Anin otac i dodaje:

KIJIN BIVŠI OTKRIO ZAŠTO VIŠE NIJE SA NJOM - posesivnost i ograničavanje, MUKA MU JE TOGA!

- Meni je žao što se to desilo, pogotovo zbog njihovih ćerki, ipak su u pitanju dve devojčice koje tek počinju svoj život. Žao mi je što se to događa ali ja ništa ne mogu da promenim. Ona najbolje zna šta se tu dogodilo i zašto su tako odlučili. Ja ih nisam spajao, pa ih neću ni razdvajati.

Na pitanje šta bi poručio svojoj ćerki da sa njom sada stupi u kontak, Steva kratko kaže:

NJIMA DUGUJE SVE: Ne viđamo ih često u javnosti, a da li ste ZNALI da su ONI Cecini roditelji?

A post shared by Ana Kokic (@anakokicmusic) on Jan 14, 2019 at 8:46am PST

- Bolje dobar razvod, nego loš brak.

Kokić smatra da njegovu ćerku razvod neće poremetiti i da ona iz svega može samo jača da izađe.

TRI KLINIČKE SMRTI I BURNA PROŠLOST! Zoki Šumadinac ZASMEJAVA CELU SRBIJU, a ovo je njegova ŽIVOTNA PRIČA

- Ja je znam od rođenja, otac sam joj. Ona je inteligentna, pametna i borac. Neće dozvoliti da se nešto loše desi u njenom životu, a ja joj ništa loše ni ne želim. Neće je razvod poljuljati, ima čvrst karakter i uvek istera svoje. Uporna je, takvu je znam - smatra Kokić i otkriva da je pokušao da stupi u kontakt sa Anom, ali da ga je ona ponovo ignorisala.

A post shared by Nikola Radjen (@nikola_radjen) on Jul 9, 2017 at 8:40am PDT

- Pisao sam joj, zvao sam je, ali se nije javljalja. Ja sam nju stvorio, ja sam joj otac. Šta god da se desilo, šta god da je bilo, smatram da ona meni treba prva da priđe. Pokušavao sam nekoliko puta da stupim u kontakt sa njom, ali glavnu reč vodi bivša supruga. Dalje ne želim da insistiram ni na čemu. Ja sam za svaku priču, da raščistimo to već jednom hoćemo li imati nekakav kontakt ili nećemo imati ništa. Neka ona dođe i kaže mi da sam đubre i kreten, šta god želi, ali da već jednom raščistimo neke stvari. Da budemo mirni i ona i ja - kaže pevačicin otac.

BAMBI PROGOVORIO O NAVODNOJ AFERI TOŠIĆA I NJEGOVE ŽENE: Što se tiče toga da mi je muvao suprugu...

Pogledajte rezultate

Po medijima se spekulisalo da Ana nema kontakt sa ocem zbog njegovih poroka, a on sada iznosi svoju verziju priče:

- Tu su bile neke situacije finansijske prirode. Nisam radio i nisam doprinosio porodici - kaže Stevan koji sada radi kao pijačni prodavac i dodaje:

- Nakon razvoda od Anine majke nisam osnovao drugu porodicu, niti mi to pada na pamet. Imao sam jednu porodicu, a sada živim sam.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.