ZANEMEĆETE KAD VIDITE! Niko ne zna PRAVO IME Žike Jakšića! Evo ŠTA mu stoji u KRŠTENICI!

Izvor: SrbijaDanas.com, 02.Apr.2020, 21:58

ZANEMEĆETE KAD VIDITE! Niko ne zna PRAVO IME Žike Jakšića! Evo ŠTA mu stoji u KRŠTENICI!

Ko se ovome nadao?

Popularni voditelj Žika Jakšić danas je poznat po takmičenjima koje je osnovao "Zvezde Granda" i "Nikad nije kasno". Ono što je, sem njegovog uspeha, još posebno interesantno, jesu podaci iz njegove krštenice.

Iako je Žika svima poznat po ovom imenu, niko ne zna da je to zapravo njegov nadimak.

On je na rođenju dobio ime Saša, jer je njegov kum imao posebnu želju da ga zovu Aca.

Međutim, tim imenom danas ga zovu samo >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << roditelji, kum i jedan prijatelj.

Nadimak Žika dobio je tokom svoje fudbalske karijere.

Kako je jednom prilikom otkrio, često je suzama reagovao na poraze na terenu dok je bio strastveni fudbaler, a njegovo izražavanje emocija su mnogi mešali sa živčanošću, te je tako ostao Žika.

Žika je i te kako zarađivao za život sa bendom „Ritam srca“, a u Nemačkoj je kratko imao dobru karijeru i jedno vreme vodio veoma uspešan restoran u Gelzenkirhenu. Muzičar je i posle restorana zapao u dugove.

Jakšić je posle restiorana svirao u Nemačkoj, a uporedo je radio kao spasilac da bi naredne sezone postao šef smene. Na kraju je dao otkaz zbog benda.

Zbog života u inostranstvu, došao je na ideju da i na našim prostorima plasira muzički šou-program, budući da su ovakvi TV formati i te kako bili popularni van granica Srbije, a danas je to jedna od najpopularnijih emisija.

DRAMATIČNA PORUKA ĐORĐA DAVIDA IZ BOLNICE: Ima još JAVNIH LIČNOSTI koje ćute da su ZARAŽENE KORONOM! (VIDEO)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.