ŽALI SE LUNI: Kija je bacila oko na Filipa, UMREĆU! Zaljubila se, a plaši se Slobine žene! (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 14.Jan.2018, 09:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ŽALI SE LUNI: Kija je bacila oko na Filipa, UMREĆU! Zaljubila se, a plaši se Slobine žene! (VIDEO)

Zaplet je sve komplikovaniji.

Za vreme dočeka srpske Nove godine, Luna Đogani i Zorana Stefanov iskoristili su trenutak da prokomentarišu Filipa Đukića koji je do ušiju zaljubljen u pevačicu, a dotakle su se i Kristine Kockar za koju su primetili da je bacila oko na Filipa.

Pogledajte OVDE koja zadrugarka je ljubila Slobu. 

- Nešto njegovo prema meni postoji. Došao večeras, čestitao mi Novu godinu, poljubio me pred svima. Izašao napolje, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << opet me poljubio. Skapirala sam ja sve, ali mi je najgore što on ne trči oko nje, nego ona trči oko njega. Ona igra igru, provalila je, razumeš?! Umreću - poveravala se Zorana Luni.

- Da, sigurno tu postoji nešto. Ja sam to rekla. Ja se sećam pre nego što ste se poljubili, on je meni rekao da se zaljubio u tebe - pričala je Đoganijeva. 

Inače, nakon razgovora sa Lunom, Zorana je Filipa izvela u dvorište i počela da se ljubi sa njim.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći OVDE.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.