ZAKOPALI RATNE SEKIRE: Nakon ŽESTOKE svađe i fizičkog nasrtaja, rešili da izglade odnose! (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 23.Okt.2019, 00:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ZAKOPALI RATNE SEKIRE: Nakon ŽESTOKE svađe i fizičkog nasrtaja, rešili da izglade odnose! (VIDEO)

Koliko će primirje trajati?

Tokom ove noći došlo je do velike svađe između Mlađana Jovanovića i Marka Janjuševića Janjuša. Obezbeđenje ih je odmah razdvojilo, a nakon svega Nina Babić završila je u suzama.

Kada je Mlađan utešio Ninu, našao se sa Janjušem kako bi porazgovarali o svemu što se desilo. Oni su se tom prilikom zagrlili i pomirili, a onda su polemisali o ovoj svađi i svom prijateljstvu.

- Preterali smo... Glupo mi je, majke mi! >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Glupo mi je! Mene boli. Mene je pogodilo... Mene u životu ne može ništa da povredi kao drug. Ja bih crkao od muke da je nešto bilo, zbog tvoje ćerke. Što je najgore, ja se pola stvari i ne sećam. Ne želim da neko bude diskvalifikovan zbog mene. Znaš kada ti padne roletna... - rekao je Mlađan.

- I meni je glupo! Pusti me samo da se sprdam. Krivo mi je što sam se sa tobom posvađao, jer spavamo krevet do kreveta. Treba kao idioti ovako da se... Žao mi je što sam se sa tobom posvađao. Sramota me je samog sebe, sramota. Ti si rekao: "Nemoj da mafijaš" i to me je iznerviralo - pričao je Janjuš.

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

BONUS VIDEO: ISPLIVAO ŠOK SNIMAK! Pre TUČE Kija i Sloba bili u ISTOM klubu! Prošla kraj njegovog stola i uradila OVO! Ovde leži urzok INCIDENTA?

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

GUŠILA SE U SUZAMA: Nina nije mogla da izdrži, Tari je priznala šta je pogodilo (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 23.Okt.2019

Uplašila se za svog momka...Nina Babić nije mogla da podnese sukob Marka Janjuševića Janjuša i njenog dečka Mlađana Jovanovića, pa se skolnila u ostavu i zaplakala...Tara Simov sve vreme je bila uz nju i tešila je...- Nina zašto plačeš? Zašto? Zbog Mlađe? Joj, bre!  - tešila je Tara...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.