ZAKLEO SE DA VIŠE NEĆE U RIJALITI: Pogledajte KOLIKI honorar je Miki dobio u Zadruzi 2!

Izvor: SrbijaDanas.com, 11.Okt.2018, 20:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ZAKLEO SE DA VIŠE NEĆE U RIJALITI: Pogledajte KOLIKI honorar je Miki dobio u Zadruzi 2!

A OVOLIKO je već spiskao!

Učesnik prve sezone "Zadruge", Miki Đuričić, prošle nedelje postao je takmičar i drugog serijala rijalitija, a, kako se spekuliše, dobio je veliku sumu novca za učestvovanje. Miki Đuričić ravnopravni je takmičar "Pinkovog" šou programa, a dobro je naplatio to što će narednih meseci biti u poznatom imaginarijumu.

KO ĆE NAM DONETI POBEDU: Mitrović i Tadić za slavlje i pune džepove. Ovo se ne PROPUŠTA (FOTO)

"NEMOJTE, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << GOTOV SAM!" Posle ovog pitanja, Haris Berković PREKINUO INTERVJU! Hit VIDEO!

Naime, kako "Blic" piše, Đuričić je od produkcije, na čijem čelu je Željko Mitrović, dobio 15.000 evra, što ga je ubedilo da postane takmičar i ovog rijalitija.

I ONA JE REKLA "DA"! Udala se najseksepilnija srpska pevačica?! Grudi u venčanici PUCAJU (FOTO)

Miki je potom otišao u jedan beogradski tržni centar i kupio crvenu trenerku i donji veš, kao i poklon za druga u vrednosti od čak 1.000 evra.

Srpska pevačica broji DANE DO POROĐAJA, a NIKADA NIJE BOLJE IZGLEDALA: Sa stomakom da zuba, ali PRE-LE-PA!

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.