ZAIGRALA SE? PREKRŠILA PRAVILA! Beži od KAMERA? Nakon VRELE AKCIJE sa Vladimirom hoće da ga OTKAČI?

Izvor: SrbijaDanas.com, 04.Dec.2019, 01:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ZAIGRALA SE? PREKRŠILA PRAVILA! Beži od KAMERA? Nakon VRELE AKCIJE sa Vladimirom hoće da ga OTKAČI?

Ponovo će je kazniti?

Večeras je Dragana Mitar, nakon sukoba Vladimira Tomovića i Edisa Fetića, završila sa crnogorcem u radionici, gde su pali vreli poljupci i zagrljaji, ali se ona nakon toga pokajala, pa je došla da porazgovara sa Markom Đedovićem ispred Paba.

- Moram da idem sa Vladimirom da prekinem. On je mislio da prekidamo prijateljstvo da bismo bili u vezi, ja sam mu rekla da hoću da prekinem - pričala je Dragana Marku, koji ju je konstantno pitao sa >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << kim da prekine, jer je bio zbunjen, da li misli na Tomovića ili Gospodina Tortu.

- Videćeš u četvrtak da neće biti pušten nijedan moj i Vladimirov klip, videćeš - promrmljala je Mitrova gledajući u kamere, pa je pokušala da se sakrije iza vrata.

 - Pričala sam sa Edom, ovde sam se malo zbunila, pogubila, dosta sam ga spustila ovde, on je meni to već oprostio, a ja ću da priznam da sam napravila grešku i da se kajem. Stani ti obde, ispred mene - rekla je Dragana i zatim je šaputala okrenuta leđima kamerama.

Marko ju je savetovao da mora da bude jasna i glasna, da bude konkretna, jer se ne izražava lepo, i da mora lepo da objasni sve a ne da vrda, kao što ume. Videćemo da li će ga poslušati, ili ipak Dragani odgovara ova cela drama, ostaje nam da nam sama pokaže.

Kako je sve izgledalo, pogledajte u videu:

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.