ZAGRMELA PREKO STOLA: Optužila Marka Miljkovića - NAMERNO POVREĐUJEŠ LUNU!

Izvor: SrbijaDanas.com, 25.Apr.2019, 18:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ZAGRMELA PREKO STOLA: Optužila Marka Miljkovića - NAMERNO POVREĐUJEŠ LUNU!

On se samo igra sa njom?

Naredno pitanje voditelj Milan Milošević u emisiji "Pitanja gledalaca" uputio je ka Luni Đogani. Kako je već poznato, Luna i njen dečko, Marko Miljković stavili su tačku na njihov odnos zbog prošle žurke, tokom koje je Miljković gledao u blogerkinu ljutu rivalku, Staniju Dobrojević.

- Da li je zapravo najveći problem jer je Marko gledao u Stanijinu zadnjicu - glasilo je pitanje.

- Ne, nije uopšte >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << bitno da u koga je gledao, već to da je gledao i ne bih više to da komentarišem - odgovorila je Luna.

Potom su Marko Miljković i Ljuba Pantović ušli u raspravu, budući da je vicešampionka u fitnesu iznela niz tvrdnji koje mu nisu odgovarale.

- Ovde je problem što Marko Miljković radi ružne stvari prema Luni Đogani, to je poetna. A to kako mi izgledamo, to uopšte nije bitno. I te kako vidim iz dana u dan šta on radi, on namerno povređuje Lunu, i ja to vidim i namerno iznosim - izjavila je Ljuba.

Detaljnije o svemu pogledajte u simku koji sledi.

Maše rukama, jezikom zapliće, SVI PLAČU OD SMEHA! Voditelj uradio OVO u emisiji, internet GORI (VIDEO)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.