ZADRUGU JE NAPUSTILA ATRAKTIVNA PLAVUŠA: I nakon dupliranja nije imala ŠANSE! Svi u ŠOKU! (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 23.Dec.2019, 04:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ZADRUGU JE NAPUSTILA ATRAKTIVNA PLAVUŠA: I nakon dupliranja nije imala ŠANSE! Svi u ŠOKU! (VIDEO)

Zvezde joj nisu bile naklonjenje večeras...

Došlo je vreme da neko napusti velelepno imanje, a večeras su nominovane Milica Kemez i Svetlana Ceca Kitić. Voditelj Ognjen Amidžić okupio je zadrugare u sportskoj hali, te im je objasnio pravila dvoboja u kom su se našle nominovane zadrugarke.

Tokom igre bilo je izuzetno napeto, dok su ostali zadrugari su sve vreme navijali. Nakon završenog dvoboja, pobedu je odnela Ceca, što znači da su joj se glasovi duplirali.
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << />
Nakon sabiranja glasova, publika je donela odluku da velelepno imanje napušta sa 24% procenat glasova Ceca. Zadrugari su se pozdravili sa zadrugarkom i ispratili je sa velelepnog imanja. Pri izlasku Svetlana je pustila suzu, a zadrugari su je ispratili sa pesmom.

U video-prilogu pogledajte kako je sve izgledalo.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.