ZADRUGARKA PRAVI HAOS U IMAGINARIJUMU! Baca hranu po Beloj kući! OBEZBEĐENJE odmah reagovalo! (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 07.Sep.2019, 03:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ZADRUGARKA PRAVI HAOS U IMAGINARIJUMU! Baca hranu po Beloj kući! OBEZBEĐENJE odmah reagovalo! (VIDEO)

Uh!

Prvo veče u trećoj sezoni rijaliti programa "Zadruga" krenulo je burno.

Saška Karan napravila je haos u studiju, kada ni voditeljka Dušica Jakovljević nije mogla da je obuzda. Više o tome pročitajte OVDE.

Odmah po ulasku u Belu kuću, rešila je da uđe u sukob sa cimerima. Uživo u emisiji, na video bimu u studiju iza Dušice videlo se kako Saška baca hranu po Imaginarijumu.

Obezbeđenje je odmah reagovalo i pokušalo da je obuzda. Svi >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << u studiju su bili zgroženi ovakvim ponašanjem. Dejan Dragojević je prokomentarisao da opet pravi haos kao što je to radila i u prethodnim rijalitijima.

Pogledajte kako je izgledala ova situacija:

Pratite UŽIVO dešavanja u Šimanovcima, klikom OVDE.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

HAOS U ZADRUZI VEĆ PRVOG DANA! Kakva ludnica - ovo NIKO nije očekivao! Prevrnuli kuću naopačke! (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 07.Sep.2019

Svi poskakali!..U "Zadruzi" je ovog popodneva, prvog u trećoj sezoni, nastao pravi haos, kada su gotovo svi ukućani poskakali i počeli da se vesele uz pesme Saške Karan i Zokija Šumadinca...Najpre je puštena nova pesma Saške Karan "Dolče vita", a ona je igrajući podstakla više zadrugara da...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.