ZADRUGARKA JAVNO OSTAVILA DEČKA, A ONDA SE OGLASIO ON! Evo šta je rekao pevačicin PRIJATELJ! ŠOK!

Izvor: SrbijaDanas.com, 02.Okt.2019, 19:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ZADRUGARKA JAVNO OSTAVILA DEČKA, A ONDA SE OGLASIO ON! Evo šta je rekao pevačicin PRIJATELJ! ŠOK!

Auuu.

Voditelj emisije"BN koktel" Bojan Belić je prijatelj Ivane Krunić. Na pitanje novinara kako komentariše to što je njegova miljenica dečka javno ostavila u toku emisije u "Zadruzi".

Објава коју дели Ivana Krunić Official (@ivanakrunic) дана 22. Сеп 2019. у 8:23 PDT

- Ivana me je malo iznenadila odlukom o javnom raskidu, ali s druge strane, potpuno je podržavam. Ona sada treba da se posveti karijeri i sebi i da maksimalno >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << iskoristi vreme u "Zadruzi". I treba da zapamti da u "Zadruzi" nema prijatelja ni ljubavi, već je sve samo interes i seks, koji znam da neće da praktikuje - rekao je Bojan za nemazabranjenih.rs.

Ivana je odlučila da raskine sa dečkom onog trenutka kada su je drugi zadrugari ubedili da se ponašala nemoralno i da je flertovala sa drugim muškarcima. Voditelj smatra da Ivana nije smela da veruje tim osobama.

- Nasela je na provokacije jer nije rijaliti igrač i nema tog rijaliti iskustva. S druge strane, ipak bi bilo bolje da ona bude malo đubre ako misli da ostane mentalno jaka u kavezu sa tim zverima - rekao je Belić.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.