ZADRUGARKA IZBAČENA NA ULICU: Mika, Giba, Miljana i Olja gledali u neverici - TUGA! (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 18.Okt.2018, 00:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ZADRUGARKA IZBAČENA NA ULICU: Mika, Giba, Miljana i Olja gledali u neverici - TUGA! (VIDEO)

Loše iskustvo!

O svojim životima i muzičkoj karijeri, razgovarale su Olja Bajrami i Nadežda Biljić, a pažljivo su ih slušali Mika i Giba i Miljana Kulić koja je istakla da joj je smešno što im Nadežda "drži predavanja".

U jednom momentu Olja je rekla kako bi svojoj majci ljubila noge kada se vrati sa svirke i ugleda čistu kuću. Zatim se nadovezala Nadežda svojom pričom iz privatnog i ljubavnog života sa bivšim dečkom.

- Ja imam loše >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << iskustvo. Bila sam u zajedničkom životu, dala mnogo novca i isterao me kao slepca na ulicu u trenerci. Sad mi je došlo iz d*peta u glavu! Neću više da dozvolim! Te sekunde kada zatrudnim, ostavljam mikrofon! Znaš kakav muškarac treba da mi bude. Kada sam živela sa ovim kretenom, tada sam radila i najviše zarađivala - rekla je Nadežda.

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Pogledajte rezultate

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.