ZABRINUT: Sloba tražio da vidi ŠTA je Andrija napisao Kiji u čestitci za rođendan (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 26.Maj.2018, 03:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ZABRINUT: Sloba tražio da vidi ŠTA je Andrija napisao Kiji u čestitci za rođendan (VIDEO)

Slavlje u "Zadruzi".

Kristina Kija Kockar, učesnica rijalitija "Zadruga" danas je dočekala svoj 29. rođendan u Beloj kući. Ona je doživela veliko iznenađenje kada je, tačno u ponoć, ušla u dnevnu sobu i ugledala sto pun poklona od njoj dragih ljudi, a neke čestitke koje je dobila je morala i javno da pročita.

Kija nije videla sve poklone i nije otvarala ostale čestitke jer je želela da žurka povodom njenog rođendana odmah počne, ali to nije sprečilo njenog >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << supruga Slobodana Radanovića da pregleda šta su joj ispisali. Bio je zabrinut i dok je trajala žurka, on se bavio prelistavanjem.

Sloba je čitao čestitke koje je Kija dobila, a proveravao je i da li se među njima nalazi i ona od Andrije Lazovića, sa kojim je bivša stujardesa obnovila vezu pre ulaska u Zadrugu. Nema sumnje da ga je zanimalo šta je Kijin dečko imao da poruči njegovoj supruzi, a kako je to izgledalo, pogledajte u nastavku.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

HIT GRADSKE PRIČE I DALJE PEVATE: Otpašće vam VILICA kada vidite kako Elma izgleda posle 10 godina

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

KIJA PROSLAVILA ROĐENDAN: Sloba zabrinuto čitao čestitke, a pogledajte i Luninu reakciju (VIDEO)

Izvor: Večernje novosti, 26.Maj.2018

Kristina je doživela veliko iznenađenje kada je, tačno u ponoć, ušla u dnevnu sobu i ugledala sto pun poklona Kristina Kija Kockar, učesnica najgledanijeg rijalitija na ovim prostorima, Zadruge, večeras je dočekala svoj 29. rođendan u Beloj kući. Ona je doživela veliko...

Nastavak na Večernje novosti...

KAMERE SU SNIMILE BAŠ SVE Kija spustila gaće u Zadruzi

Izvor: Blic, 26.Maj.2018

Kija Kockar sinoć je imala proslavu rođendana, a stjuardesa je tom prilikom dobila brojne poklone, čestitke i balone. Žurka je trajala do kasno u noć.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.