ZABRANJENA INFORMACIJA! Dalila o Carevom DOGOVORU SA PRODUKCIJOM, tiče se kazni i para - PRIZNALA sve?!

Izvor: SrbijaDanas.com, 28.Maj.2022, 10:27

ZABRANJENA INFORMACIJA! Dalila o Carevom DOGOVORU SA PRODUKCIJOM, tiče se kazni i para - PRIZNALA sve?!

Ovo nije smela da otkrije!

Dalila Dragojević i Filip Car su svojim turbulentnim odnosom obeležili petu sezonu rijaliti programa "Zadruga". Noćas su se satima svađali, a u par trenutaka su bili i na korak od fizičkog okršaja.

Tokom svađe Dalila je otkrila zabranjenu informaciju. Poznato je da zadrugari ne smeju da govore o svojim ugovorima, honorarima, kao i dogovorima sa članovima produkcije.

Dalila je tokom svađe obelodanila da je Car navodno uzeo >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << novac unapred od produkcije.

- Ti kažnjen ne možeš biti, jer si pare uzeo. Diskvalifikovan nećeš biti i ti to vrlo dobro znaš. Ovo sve radiš da bi te ljudi izbacili odavde. Produkcijo, ovo čovek radi, iživljava se na meni, da biste ga izbacili 40 dana pred kraj. To ti radiš, vučeš me ovde i želiš da te izbace - vikala je Dalila.

- Ne, nije istina. Da sam pare dobio, ne bih vas gledao jedne sekunde - odbrusio joj je Car.

Poznato je da u "Zadruzi" nema povlašćenih i da svako može biti kažnjen. Ove Daliline reči su demantovane time što je produkcija noćas saopštila da je kaznila Filipa mesečnim honorarom zbog agresivnog ponašanja prema njoj.

Detaljnije pogledajte u nastavku:

A post shared by heavycur (@heavycur_zadruga1)

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.