ZABRANILA MU DA SE MEŠA U NJEN ODNOS SA MATEJOM: Ša odlazi iz Bele kuće, Tara priznala OSEĆANJA

Izvor: SrbijaDanas.com, 15.Feb.2022, 09:50

ZABRANILA MU DA SE MEŠA U NJEN ODNOS SA MATEJOM: Ša odlazi iz Bele kuće, Tara priznala OSEĆANJA

Obavili razgovor.

Ovonedeljni vođa Dejan Dragojević je za svoje potrčke izabrao Nenada Aleksića Ša i Moniku Jovanovski, što se reperu nije dopalo, jer je želeo da ostane u sobi sa Tarom Simov. Oni su razgovarali, pa mu je Tara poručila da treba da obavi razgovor sa Monikom, koja je ušla u rijaliti zbog njega, a onda mu je poručila da i dalje ima emocije prema Mateji Matijeviću.

- Smoren sam što idem tamo i ne ležim pored tebe. Moram da idem tamo sa nekim >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << sa kojim ne želim bleju - rekao je Ša.

- Treba da se izviniš devojci, davao si joj lažnu nadu. Ti si bolestan, ja sam monstrum pa sam monstrum. Zgotivili su te ljudi ovde ali napolju bi ih zaboleo k*rac za tebe! Ti si bolestan! - rekla je Tara.

- Smatraš me bolesnim što te volim? - upitao je Ša.

- Da! - odbrusila je Tara!

- Zameraš mi što sam fokusirala priču na Mateju, iako znaš da mi je to konstanto u glavi. Ja sam raskinula sa njim pre dve godine ali mi nije svejedno! - rekla je Tara.

- Ako ti ja smetam, reci - rekao je Ša.

- Svi te sprdaju, svi ti se smeju - rekla je Tara.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

"PLAŠIM SE DA..." Aleks priznala Dejanu šta je muči - sukob sa Dalilom joj ne izlazi iz glave!

Izvor: SrbijaDanas.com, 15.Feb.2022

Priznala šta joj leži na duši!..Aleksandra Nikolić i Dejan Dragojević ovu nedelju provode u hotelu jer je Dejan izabran za vođu, a ona je njegova omiljena osoba. Noćas su nakon emisije razgovarali o njihovom odnosu, ali i o Dejanovim svađama sa Dalilom Dragojević i Filipom Carem...- Je l' mogu...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.