ZABIJ MI NOŽ U LEĐA... Lunine reči prepune bola i jada! Na Markov BEZDUŠNI potez priznala TUGU

Izvor: SrbijaDanas.com, 06.Apr.2019, 18:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"ZABIJ MI NOŽ U LEĐA..." Lunine reči prepune bola i jada! Na Markov BEZDUŠNI potez priznala TUGU

Nije joj jednostavno...

Marko Miljković doneo je odluku da svojoj devojci Luni Đogani, nakon što je raskinuo sa njom, pruži još jednu priliku za njihovu vezu. Pošto ju je odmah ogrejalo sunce, Đoganijeva je priznala Miljkoviću koja je njena najveća kazna u životu.

- I užasno mi je kad uveče treba da legnem u onaj krevet, a ne mogu da te zagrlim! To mi je najveća kazna! Bolje mi zabiji nož u leđa nego to - izjavila je Luna.

Ono što je Luna zaboravila >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << u tom trenutku kada je izgovarala, jeste da je Miljković hladnog srca prekinuo vezu sa njom, ali budući da je njihov odnos izuzetno turbulentan, ovo i nije za ne očekivati.

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Isplivao DAVIDOV ŠOK SNIMAK iz Amerike! Evo šta je radio: Igra i vrcka golišav, u koži! (VIDEO)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.