ŽABAC NE ŽELI DA IMA ĆERKU KAO MILIJANA: Da neko s njom radi ISTO što i on sa Božićevom - to NIKAKO!

Izvor: SrbijaDanas.com, 04.Dec.2019, 01:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ŽABAC NE ŽELI DA IMA ĆERKU KAO MILIJANA: Da neko s njom radi ISTO što i on sa Božićevom - to NIKAKO!

U svađi sa suprugom, ali i ljubavnikom.

Centralna tema rijalitija "Parovi 8" su u u poslednje vreme akteri neobičnog ljubavnog trougla: Milijana i Milojko Božić i Nemanja Stamatović Žabac.

Tako je bilo i ove večeri u emisiji "Upoznajte Parove" kada je Žabac upitan da li bi voleo da ima ćerku kao što je Milijana.

- Ne - kratko je odgovorio Žabac, a ta reč je iziritirala Božićevu koja mu je odbrusila:

- Možda bi bolje bilo da ga pitate >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << da li bi voleo da se neko prema njegovoj ćerki, da je ima, ponaša ovako kao on prema meni - poentirala je mlada takmičarka.

Inače, Milijana je trenutno u svađi i sa suprugom Milojkom, ali i sa ljubavnikom Žapcem, a u vili kruži priča da se umešao i treći muškarac.

Pojedini učesnici optužuju Milijanu da je bacila oko na Murina Ramadana, poznatijeg kao Nindža. On ne krije da mu je Milijana simpatična, ali ipak ne zna kako će njegov drug Žabac reagovati na sve to.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.