ZA SVE JE RODI MAMA NADICA: Kija sad svira sintisajzer! Poslušajte KAKO to radi! Ostavlja pevanje?

Izvor: SrbijaDanas.com, 02.Sep.2018, 19:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ZA SVE JE RODI MAMA NADICA: Kija sad svira sintisajzer! Poslušajte KAKO to radi! Ostavlja pevanje?

Sad je i pijanistkinja...

Kristina Kija Kockar je bila stjuardesa, a onda je zbog preljube njenog tada zakonitog supruga Slobe Radanovića sa Lunom Đogani, rešila da uđe u rijaliti "Zadrugu". I tamo je pobedila, a staro zanimanje je zamenila novim - postala je pevačica.

Njen post na Instagram storiju tera na pitanje - da li je Kija rešila da ponovo promeni zanimanje i batali pevanje. Ona je postavila snimak kako svira klavijature. Ko zna, možda postane sad i pijanistkinja?
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << />
Pogledajte kako je to izgledalo:

Očigledno je pobednica "Zadruge" odlučila da se u pauzi između brojnih zakazanih nastupa malo našali i oseti kako je to biti pijanista. Naravno, ne ostavlja pevanje, a sviranje joj baš ne ide od ruke te se malo našalila na svoj račun.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

(VIDEO) Zadrugarka imala S*KS i sa Lukasom i sa njegovim SINOM? Sada je PROGOVORILA O SVEMU! Aca mi je POMOGAO

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.