ZA SVE JE KRIVA NJENA MAJKA?! Dve godine nakon RASKIDA Izabele i Kadre fanovi OGORČENI na Slađanu

Izvor: SrbijaDanas.com, 16.Feb.2021, 19:19

ZA SVE JE KRIVA NJENA MAJKA?! Dve godine nakon RASKIDA Izabele i Kadre fanovi OGORČENI na Slađanu

Neumorni su! Ovo nikada neće zaboraviti!

Izabela Alijoski i Elvin Kadrić su imali veoma lepu i bajkovitu romansu, koju su započeli u sedmoj sezoni  rijaliti programa "Parovi".

Njihova veza je raskinuta samo malo pred samo finale pomenutog rijalitija.

Armije fanova nisu mogle ni da naslute da će ova ljubavna priča doživeti kraj.

S' obzirom na to da Slađana Petrović, majka Izabele Alijoski, od samog starta nije bila za ovu vezu, ljudi koji >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << su bili za Bels i Kadru, kivni su i danas na njenu majku.

Elvin godinama nije bio u rijalitiju, ali njegovi fanovi su neumorni te ga i dalje podržavaju iz sve snage po društvenim mrežama.

Kadrini fanovi smatraju da je Izabela drugarica sa Nejlom zato što je ona iz Sarajeva, pa se prema njihovim rečima Bels navodno šlihta ljudima koji su je omrzli zato što je ostavila njihovog miljenika.

- Ubacite našeg Kadru u Parove da ispriča svoju stranu priče. Verujemo da će dobro pobediti zlo - apeluju fanovi.

Da li će im se uslišiti molba, ostaje da ispratimo u narednom vremenskom periodu.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.