ZA SD KONAČNO SE VRATILA MOJA ĆERKA Taki progovorio o Majinom POLIGRAFU Samo ISTINU tražim od nje

Izvor: SrbijaDanas.com, 02.Jun.2020, 16:29

ZA SD "KONAČNO SE VRATILA MOJA ĆERKA" Taki progovorio o Majinom POLIGRAFU "Samo ISTINU tražim od nje"

Gledao je ceo poligraf do kasno u noć!

Proteklu noć u Imaginarijumu je obeležio poligraf Maje Marinković, na kojem je odgovarala na pitanje o odnosu nje i Marka Janjuševića Janjuša, za kojeg je priznala da je imala ljubavnu vezu sa njim, iako je on u braku.

Mi smo kontaktirali Radomira Marinkovića Takija, Majinog oca i on nam je otkrio da uopšte nije ponosan na to što je Maja uradila, ali je preponosan jer je konačno iznela istinu.

- Gledao sam >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << ceo poligraf, hladan kao špricer! Nisam ponosan na to što je uradila, ali sam preponosan što se konačno vraća na kolosek, vraća se na staro, konačno se vratila moja ćerka, koja govori samo istinu i ne pokriva nikoga, a sebe kanali! Svi su navikli na nju da govori istinu i ja od nje samo tražim istinu, kakva god ona bila, tako sam je učio i vaspitao - rekao je Taki za naš portal "Srbija Danas".

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Pogledajte rezultate

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.