ZA PEDOFILE ODMAH SMRTNA KAZNA! Veljko Ražnatović išao u Mikinu školu glume - Njegove reči odzvanjaju

Izvor: SrbijaDanas.com, 18.Jan.2021, 16:43

"ZA PEDOFILE ODMAH SMRTNA KAZNA!" Veljko Ražnatović išao u Mikinu školu glume - Njegove reči odzvanjaju

Surovo i bez dlake na jeziku!

Miroslav Mika Aleksić, reditelj koji je uhapšen zbog sumnje da je s*ksualno zlostavljao devojke koje su išle u njegovu školu glume.

Tim povodom su se oglasile mnoge poznate ličnosti i dale podršku glumici koja je prva progovorila o zlostavljanju Mileni Radulović.

Veljko Ražnatović je otkrio da je i on išao u Aleksićevu školu glume, a njegove reči lede krv u žilama, jer on smatra da kako on kaže, pedofili zaslužuju >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << smrtnu kaznu i da prema njima ne treba da se ima milosti.

- Išao sam samo na pet časova kod Mike Aleksića i napustio, video sam odmah da to nije za mene. Ukoliko se ove optužbe pokažu kao tačne, nadam se da će ga država Srbija osuditi najstrože moguće. Prema takvim ljudima, silovateljima, milosti nema. Za pedofile pogotovo, odmah smrtna kazna - izjavio je Veljko.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.