ZA NASTUP 25.000! Žale se na krizu, a papreno naplaćuju gostovanja, evo kolko košta da vam neko od njih peva

Izvor: SrbijaDanas.com, 19.Maj.2021, 09:53

ZA NASTUP 25.000! Žale se na krizu, a papreno naplaćuju gostovanja, evo kolko košta da vam neko od njih peva

Biće parica.

Estradni umetnici se polako vraćaju svojim poslovima nakon više od godinu dana pauze. Većina pevača je zakazala nastupe u Srbiji, Crnoj Gori, Hrvatskoj i Bosni za predstojeće leto. Oni veruju da će mere biti ublažene u regionu i da će moći da rade.

Aleksandra Prijović, Nataša Bekvalac, Darko Lazić, Teodora Džehverović, Jelena Rozga, Katarina Grujić, Slobodan Radanović i mnogi drugi ugovorili su nastupe, ali cene, iako je pandemija, nisu >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << spustili ni za evro.

Kako Kurir saznaje od vlasnika pojedinih klubova, Prija i Rozga po tezgi uzimaju 12.000 evra, Nata i Lazić 8.000, hiljadu evra manje traži Sloba. Džehverovićkina cena varira od sedam do devet hiljada, u proseku je 8.000, a Grujićka nastup naplaćuje od četiri do pet hiljada u zavisnosti od mesta gde i koliko nastupaju.

Iako pevači i njihovi menadžeri drže cene, vlasnici klubova su spremni da izdvoje pozamašnu sumu novca bez obzira na to što su njihovi objekti bili zatvoreni skoro godinu dana. S druge strane, pevači se raduju radnom letu, a najviše odlasku na Crnogorsko primorje, gde će, po svemu sudeći, imati najviše posla.

Letnja sezona startuje posle 20. juna i trajaće do kraja septembra. Prvi evro posle duge pauze zaradiće i Lepa Brena, koja je za 26. jun zakazala veliki koncert u Bugarskoj. Njena cena za tako veliki spektakl nije ispod 25.000 evra. Dan kasnije, 27. juna, Aca Lukas pevaće u Novom Pazaru i za to, kako tvrde izvori, dobiti 15.000 evra.

Situacija se vraća u normalu, a vlasnici klubova, restorana, splavova i diskoteka nadaju se posetiocima željnih provoda, a i pored toga, vodiće se računa o tome da se ispoštuju svi epidemiološki propisi.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.