ZA MANJE OD ČETIRI SATA sprema se OGROMNO IZNENAĐENJE - OVAJ utorak je POSEBAN a zadrugari nemaju pojma

Izvor: SrbijaDanas.com, 26.Maj.2020, 19:37

ZA MANJE OD ČETIRI SATA sprema se OGROMNO IZNENAĐENJE - OVAJ utorak je POSEBAN a zadrugari nemaju pojma

Biće šokirani!

Kao i svakog utorka i večeras ćete imati priliku da uživate u novoj epizodi emisije Ognjena Amidžića, a njegovi gosti večeras su Kaja Ostojić, Marija Mikić, Kristijan Golubović, Miki Đuričić i Cvija.

Kristijan Golubivić je pre nekoliko dana potpisao ugovor za ulazak u "Zadrugu 4" tako da će večeras sigurno biti reči o njegovom novom angažmanu u rijalitiju. Miki Đuričić će u avgustu postati otac jedne devojčice, a da li će večeras >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << otkriti nove detalje iz privatnog života o kojima je do sada ćutao, ostaje da vidimo.

Ono po čemu je ovaj utorak poseban je to što nakon Amidžića sledi žurka u Zadruzi, ali ono što je šokirati zadrugare je to što na ovu žurku stiže Katarina Grujić i njen kolega Uroš Živković.

Da podsetimo, od kako je uvedeno vanredno stanje zbog Koronavirusa, zadrugari su sami organizovali žurke utorkom, a gostovanja pevača su ukinuta, do večeras. Učesnici nemaju pojma kakvo iznenađenje im je pripremila produkcija.

Pogledajte rezultate

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.