ZA MANJE OD 3 SATA - OČEKUJTE NEOČEKIVANO! Gledaoci VEČERAS imaju PRAVO GLASA - mnogi će CRVENETI

Izvor: SrbijaDanas.com, 27.Maj.2020, 21:16

ZA MANJE OD 3 SATA - OČEKUJTE NEOČEKIVANO! Gledaoci VEČERAS imaju PRAVO GLASA - mnogi će CRVENETI

Biće ubudljiva noć...

Milan Milošević, voditelj "Zadruge", večeras će ući u Belu kuću kako bi čitao pitanja gledalaca, kao što smo navikli svake srede, nakon žurke.

Podsetimo, sinoć je bila burna noć, bilo je tu povraćanja zbog alkoholisanog stanja Jovane Tomić Matore, potom i svađa Ive Grgurić i Filipa Đukića. Pored toga, u žiži interesovanja su i dalje Maja Marinković i Marko janjušević, koji su navodno imali nešto više od prijateljstva, kako >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Maja tvrdi, a Janjuš negira.

Gledaoci su takođe podeljeni oko priče o navodnim batinama, koju je ispričao Mirko Gavrić pred milionima, kada je Gagi Đogani navodno prebio Anabelu Atijas dok su bili u braku, a svedok je bio i Baki B3, koji se oglasio i demantovao, te izjavio da je sve gluma i da je on bio sa njima na tom putu za Makedoniju. Samim tim, neki podržavaju Gagija, a neki daju podršku Anabeli, koja je navodno ćutala 15 godina, te uprkos tome što je Gagi hteo da se prijavi policiji, po njegovim rečima, ona ga je sprečila, sve do danas.

Isto tako, veliki haos je izazvala svađa Mine Vrbaški i Mensura Ajdarpašića, koja je završila raskidom i današnjim Mininim penjanjem na ogradu "Zadruge", da li će neko od njih dobiti škakljiva pitanja gledalaca i kako će se snači u odgovorima, ostaje nam da vidimo...

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Pogledajte rezultate

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.