ZA 6 SATI LUDNICA U ŠIMANOVCIMA! Stiže bivša zadrugarka - bila je u FINALU! Neće biti sama, sprema se LOM

Izvor: SrbijaDanas.com, 20.Apr.2021, 15:50

ZA 6 SATI LUDNICA U ŠIMANOVCIMA! Stiže bivša zadrugarka - bila je u FINALU! Neće biti sama, sprema se LOM

Biće burna noć

Kao i svakog utorka, uzbuđenje u rijalitiju "Zadruga 4" će krenuti nešto kasnije nego ostalih dana u sedmici - nakon emisije "Amidži šou".

U Pinkov studio u Šimanovcima, odmah pored rijaliti imanja, večeras dolaze specijalni gosti - bivša zadrugarka Teodora Džehverović, MC Stojan, pevač Darko Lazić i glumica Iva Štrljić.

A post shared by AmiG Show (@amigshow)

Teodora i Stojan izbacili su čak dva dueta i oba >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << zauzimaju prva mesta na Jutjub trending listi.

O svom uspehu rado će govoriti u večerašnjoj emisiji, a pored toga pričaće i o ljubavnom životu, ali i poslovima kojim se bave za vreme pandemije, kada nema nastupa.

Darko Lazić govoriće o alimentaciji i skandalu koji drma estradu ovih dana, a program će početi u 22:30 časova.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.