X Faktor uživo: Aleksa Perović ne nastupa večeras, otkazano mu gostovanje! (video)

Izvor: Svet, 14.Jun.2015, 21:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

X Faktor uživo: Aleksa Perović ne nastupa večeras, otkazano mu gostovanje! (video)

Mladi pop pevač Aleksa Perović ipak neće biti gost lajva “X Factor-a” kako bi promovisao svoj drugi singl “Voleti ne prestajem”.
Aleksa je trebao sa prijateljima Lukijanom Ivanovićem i Slavkom Kalezićem da se pojavi na velikoj sceni kao vetar u leđa novim kandidatima koji tek prolaze ono što su ova tri momka prošla prošle godine, ali mu je glavni producent “X Factora” Mirko Vukomanović bez objašnjenja otkazao gostovanje.
Pošto se već >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << nekoliko puta ispadanjem, vraćanjem pa ponovnim izbacivanjem pokazalo da produkcija “X Factora” radi šta joj je volja. Aleksa je odlučio da video porukom pozove sve svoje fanove i ljude koji vole “X Factor”, da ne bacaju uzalud novac na sms glasove nego ih usmere na broj 3030 sa porukom “101” kako bi spasili život teško obolele devojčice Krune Une Mitrović kojoj fali još 25.000 za lečenje u Francuskoj zakazano za 21.jun kad je i finale druge sezone “X Factora” u Areni.

Nastavak na Svet...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

X Faktor uživo: Aleksa Perović ne nastupa večeras, otkazano mu gostovanje! (video)

Izvor: Scandal.rs, 14.Jun.2015

Mladi pop pevač Aleksa Perović ipak neće biti gost lajva “X Factor-a” kako bi promovisao svoj drugi singl “Voleti ne prestajem”...Aleksa je trebao sa prijateljima Lukijanom Ivanovićem i Slavkom Kalezićem da se pojavi na velikoj sceni kao vetar u leđa novim kandidatima koji tek prolaze ono...

Nastavak na Scandal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.