Vreme zla epizoda 12: Petar odbija saradnju! (VIDEO)

Izvor: Svet plus, 28.Maj.2022, 09:43

Vreme zla epizoda 12: Petar odbija saradnju! (VIDEO)

Serija "Vreme zla" epizoda 12 biće emitovana na RTS-u u subotu 4. juna u 20 časova. Petar odbija saradnju s njima i počinju da ga muče. 

Serija "Vreme zla" epizoda 12:

Bora Pub dolazi kod Milana Nedića, koji mu priča da ga je po hrabrosti zapamtio još u Prvom svetskom ratu. Bora mu ipak govori da nije spreman da prihvati njegov poziv u vladu i traži od njega pomoć za nestalu kćerku.

Bora se vraća kući, gde zatiče >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet plus << Nemce kako preturaju i Dušanku, koja mu govori da je Nađa uhapšena.

Gestapo nastavlja da isleđuje Bogdana, on ponovo odbija da prizna ko je Stojan Jakšić (Petar). 

Sanja scenu iz LUKS-a, razgovor sa Poljakom Černjahovskim. Dovode ga u ćeliju sa komunistima, a zatim ga ponovo saslušavaju.

Petra dovode u kancelariju sa mapom Sovjetskog saveza i traže mu da oda njihove vojne namere. Islednik mu govori sve detalje koje je (i preko koga) uspeo da sazna o njemu (između ostalog da su ga oni napali u Istanbulu). Petar odbija saradnju s njima i počinju da ga muče.

Prvo fizički, a potom dovode svedoke. Poslednju dovode Nađu, koju takođe muče pred njim. Nađa se žali da nije mogla da izdrži njihovo mučenje. Petar gubi svest u više navrata, ima snoviđenja.

Bogdan dobija paket kolača. Seća se svog i Mileninog upoznavanja i zajedničkog bolovanja tifusa u valjevskoj bolnici. Govore mu da će da ga premeste u „srpsko odeljenje“ specijalne policije.

Bora se i dalje nada Nađinom povratku, Dušanka ga nagovara da moli Nedića za pomoć.

U flešbekovima vidimo scene u Beču: tri godine ranije, Milenino i Petrovo druženje.

Ostale teme vezane za filmove i serije možete pogledati OVDE 

Pratite nas na Twitteru

I na Facebook-u 

Nastavak na Svet plus...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.