Vrata naše kuće su ti ZATVORENA! Neda u agoniji zbog MAJČINOG poziva! Neću sama da gajim dete! (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 17.Maj.2021, 13:38

"Vrata naše kuće su ti ZATVORENA!" Neda u agoniji zbog MAJČINOG poziva! "Neću sama da gajim dete!" (FOTO)

Plač i zapomaganje!

Posle sinoćnjeg poziva njene majke Marine Lakić, trudna učesnica "Parova", Neda Lakić potpuno se slomila. Ona i njen izabranik Aleksandar Bjelanović Tike nisu mogli da slušaju više šta Marina priča, pa su izašli u dvorište.

- Ja ne želim da dete odgajam sama. Uvek sam želela da čoveka imam pored sebe. Neću da se ti i tata nervirate, nemoj molim te da mi radiš ovo - govorila je ona kroz suze.

- Ako hoćeš da udariš glavom >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << o zid, udari sama. Ja neću biti tu da ti vidam rane. Ne želim više da gledam ovakve scene - rekla je Marina.

- Neće biti više takvih scena - rekao je Tirke.

- Neka bude ovako kako je. Kad izađemo napolje ja ću da vidim kako će se ponašati prema meni - rekla je Neda, koja nije mogla da dođe do daha, dok je Tirke sedeo na klupi i plakao.

 - Još ovo da ti kažem samo! Vrata naše kuće će ti biti zatvorena, samo još jednom vidim onakav snimak sa njim. Da li ti je to jasno? Samo još jednom lezi sa njim. Sram te bilo. Narod to gleda, a ti si trudna. Samo još jednom da vidim, vrata ti neću otvoriti. Se*s nije ljubav - rekla je Marina, a Neda je sagla glavu od stida.

- Ja garantujem da se to više neće ponoviti - rekao je Tirke kroz suze.

- Nemojte da se vraćate više na staro - rekla je Marina.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Parovi", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.