Voditeljka pitala za SILOVANJE - Sigal se razbesneo i napustio emisiju! (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 05.Okt.2018, 14:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Voditeljka pitala za SILOVANJE - Sigal se razbesneo i napustio emisiju! (VIDEO)

Neprijatna tema!

Popularni glumac Stiven Sigal gostovao je u emisiji na BBC-u, a onda mu je voditeljka postavila jedno pitanje koje ga je toliko razbesnelo da se okrenuo, i otišao i to usred emisije koja se emitovala uživo. Glumac je ljubazno i smireno odgovarao na sva voditeljkina pitanja, čak se i zadovoljno smeškao, međutim neprijatna situacija nastala je kada je voditeljka Sigala pitala kako se nosi sa optužbe za silovanje.

Sevkine P*RNO fotke su hit! Sećate >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << li se Karleušinog VIDEA? A tek ON! Flert u klubu - pa SILOVANJE?!

-  Tužili su vas za seksualno uznemiravanje i silovanje, zanima me kako se nosite sa tim? - upitala je voditeljka.

Popularni glumac nije sačekao da čuje pitanje do kraja, već je besno skinuo slušalice, i bubicu i napustio emisiju, dok je voditeljka bila iznenađena njegovom reakcijom.

- Stiven Sigal? Nismo dobili odgovor na pitanje - rekla je voditeljka.

Podsećamo, popularnog glumca je pet kolegnica optužilo za seksualno uznemiravanje, a navodna zlostavljanja su se dešavala na audicijama ili probama.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.